Tönissteiner Mineraalwater valt in de prijzen

Tönissteiner Mineraalwater valt in de prijzen

Zopas maakte Tönissteiner voor het derde jaar op rij indruk op de jury van Monde Selection die The Annual Award Ceremony organiseert. De kwaliteit van het mineraalwater Tönissteiner Medium werd beloond met een Grand Gold Award, het belangrijkste kwaliteitslabel dat er te winnen valt. Ook tijdens de iTQi-awards ging Tönissteiner Medium de jury niet onopgemerkt voorbij. Daar ging het Duitse mineraalwater aan de haal met een Superior Taste Award.

Klik hier voor het certificaat

Subtiel, maar heerlijk bruisend
Tönissteiner Medium is een zacht parelend mineraalwater. Subtiel borrelend, met koolzuur uit eigen bron. En met alle gezonde eigenschappen van een zuiver bronwater, boordevol mineralen. Het licht parelende water heeft de verdienste dat het smaken kan accentueren. Het zuivert namelijk het smaakpalet in de mond en laat de smaken van een gerecht beter tot zijn recht komen. Dat het subtiele mineraalwater de jury kon bekoren, was overduidelijk. Het kreeg bij beide awarduitreikingen een score tussen maar liefst 90 en 100%.

Over The Annual Award Ceremony
Al meer dan 50 jaar deelt Monde Selection kwaliteitslabels uit aan merken. Een professionele jury, bestaande uit meer dan 70 experts, houdt zich bezig met het testen en beoordelen van verscheidene producten uit verschillende categorieën.

Over de iTQi-awards
Als toonaangevende organisatie test en promoot het International Taste & Quality Institute, kortweg iTQi, superieure voedingsmiddelen en dranken. Hiervoor werkt het nauw samen met vermaarde chefs, sommeliers en drankexperts die geselecteerd worden in samenwerking met de beroemdste Europese culinaire instellingen en sommeliersorganisaties.

Over Tönissteiner
Tönissteiner, da’s puur genot. En dat mag je best letterlijk nemen. Al meer dan 100 jaar ontwikkelt het de meest zuivere, gezonde en suikervrije dranken. En dat doet het niet alleen, maar samen met de natuurlijke krachten van de Duitse Tönissteiner-bron. Het resultaat? Een ware deugd in een flesje. Het bewijs hiervan: al meer dan 2000 jaar drinken mensen water uit de Tönissteiner-bronnen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste producten van Tönissteiner.